Guinot-kasvohoidot saavat ihon säteilemään

Guinot on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tehokkaat ja tulokselliset kauneushoidot ja kotihoitotuotteet ovat hurmanneet asiakkaita ympäri maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Kauneushoitola Firette Keravalla tarjoaa useaa erilaista Guinot-kasvohoitoa, jotka tuovat avun niin iho ikääntymiseen, epäpuhtauksiin kuin sameuteenkin liittyen. Hoitoihin ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat, ja otan aina huomioon asiakkaani erityistarpeet tai -toiveet.Tutustu hoitoihin ja varaa aikasi kätevän nettiajanvarauksemme kautta!

Guinot Hydra Peeling - ihoa uudistava kasvohoito 60min / 102€

Uusi kauneutta säteilevä iho kuorivan ja kirkastavan Hydra Peeling-kasvohoidon avulla!

Iho menettää hehkuaan johtuen mm. väsymyksestä, stressistä ja ikääntymisen vaikutuksista. Kuolleet ihosolut "tukkivat" ihon ylimmän kerroksen, jolloin ihon uusiutuminen hidastuu ja iho alkaa näyttää harmaalta. Hydra Peeling poistaa ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon hehkun. Auttaa vähentämään pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihon väriä. Suositus: 1 hoito viikossa, 3 viikon sarjana, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho on huomattavasti heleämpi ja pehmeämpi.

Guinot Lift Summum-kasvohoito n. 60 min / 115€

Lift Summum-kasvohoito on Guinot`n uusin innovaatio, jonka erikoisuus piilee erityisen stimuloivassa kuorinnassa ja hieronnassa sekä täyteaine-vaiheessa. Lopputuloksena kiinteä, kirkas ja kohonnut ilme! Hoito sis. alkupuhdistus, mikrohiukkaskuorinta ja hedelmähappokuorinta, kiinteyttävä hieronta seerumilla, ryppyjä tasoittava paikallishoitoaine, kiinteyttävä harsonaamio kasvoille ja siloittava voidenaamio decolteelle, loppuvoiteet. Parhaat tulokset 1 hoito/vko, 3 viikon sarjana.

Guinot Hydradermie-kasvohoito n. 60 min / 105€

Guinot Hydradermie -erikoiskasvohoito on kasvohoitojen kirkkain tähti. Uniikki ionisaatioprosessi mahdollistaa aktiiviaineiden nopean ja tehokkaan imeytymisen ihoon. Hydradermie-kasvohoitoon kuuluvat aina myös happiterapia, rentouttava kasvohieronta sekä naamio, jotka takaavat välittömästi näkyvät tulokset. Hoidon jälkeen iho on kirkas ja tasaisen sävyinen sekä tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Hoidosta on saatavilla kahdeksan eri versiota, joista rakennetaan sinulle parhaiten sopiva hoitokokonaisuus.

Guinot Hydradermie Lift-kasvohoito 60 tai 30 min / 105 tai 72€

Hydradermie Lift on lifting-kasvohoito, joka paitsi kiinteyttää ihoa myös stimuloi kasvojen lihaksia. Syvällä sijaitsevat kasvolihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu. Erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus todella näkyy ja tuntuu!

Erikoishoidon salaisuudet ovat nestekierron aktivointi, kasvolihasten stimulointi ja kiinteyttävä hieronta hoitoseerumilla. Hoito viimeistellään ihotyypin mukaisella naamiolla. Kestävimmät hoitotulokset 3-10 kerran sarjana, jolloin pitkän kasvohoidon jälkeen jatketaan Lift express hoidoilla. Erinomainen myös yksittäisenä, kaunistavana hoitona.

Hydradermie Lift-kasvohoito 60 min. 105e

Hydradermie Lift express 30 min. 72e

Guinot Eye Lifting silmänympäryshoito 45min / 78 €

Silmänympärysten oma liftinghoito , joka kiinteyttää ja siloittaa silmänympärykset ja kohottaa kulmia. Suositellaan 4 krt/sarja kahden viikon aikana. Voidaan liittää myös muihin kasvohoitoihin, jolloin hinta 45e.

Guinot Age Summum -kasvohoito 60min / 115€

Age Summum on Guinot:n nuorentava uutuushoito vaativalle iholle. Hoito kirkastaa ja pehmittää ihoa sekä häivyttää pintaryppyjä ja juonteita. Tehokas yksittäisenä kaunistavana hoitona, pysyvämmät tulokset sarjahoitona.

Guinot Hydradermie de luxe-kasvohoito n. 90 min/152€

Todellinen tehokäsittely, jossa Hydradermie-kasvohoitoon lisätään kohottava lift express.